Washtec Navigation

User login

Turbo Jet XT

Ένα πραγματικά πρωτοποριακό «ανεστραμμένο L»
από τον παγκόσμιο ηγέτη
των συστημάτων καθαρισμού οχημάτων
 
 
 
Ø Ανεξάρτητη μονάδα οροφής και ανεξάρτητη πλευρική μονάδα για λιγότερη δημιουργία σπρέι και μείωση της κατανάλωσης νερού.
 
Ø Τεχνολογία turbo για καλύτερο καθαρισμό και ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση νερού.
 
Ø Βασική μονάδα ελέγχου με μικροϋπολογιστή Κ100 για πλήρη ευελιξία κατά την διάρκεια του συντονισμού των πακέτων πλυσίματος.
 
Ø  Κατασκευασμένο έτσι ώστε να επιτευχθεί το χαμηλότερο συνολικό κόστος στον ιδιοκτήτη.
 
 
 
 
 
 
 
Καινοτομίες που σας κάνουν να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό
 
Τεχνολογία turbo
 
 
Ø HWashTec είναι ο ηγέτης των εργοστασίων στο πλύσιμο touch-free χρησιμοποιώντας την τεχνολογία turbo, η οποία παρέχει μεγαλύτερη προστασία στην επιφάνεια των οχημάτων καθώς χρησιμοποιεί λιγότερο νερό απ΄ ότι άλλα ψεκαστικά συστήματα.
Ανεξάρτητη πολύπλευρη μονάδα υψηλής πίεσης
 
 
Ø Με την ανεξάρτητη μονάδα υψηλής πίεσης οροφής και πλαϊνών, η πολύπλευρη μονάδα της οροφής μπορεί να αποκοπεί μετά το πέρασμα από εμπρός προς τα πίσω, όταν το μπράτσο συνεχίζει να ταξιδεύει στο πίσω μέρος και στα πλαϊνά, με αξιοσημείωτη μείωση της κατανάλωσης νερού και των εξόδων λειτουργίας.
 
Πολύπλευρη μονάδα υψηλής πίεσης
 
 
Ø Το περιστρεφόμενο μπράτσο είναι τοποθετημένο μπροστά από τα turbo μπεκ οροφής, για την μείωση του σπρέι και την μείωση της ποσότητας του νερού που συναντάμε σε άλλα συστήματα ανεστραμμένου L.
 
Ασφαλές μπράτσο υψηλής πίεσης, εύκολο στην συντήρηση
 
    
 
Ø Το κάλυμμα του μπράτσου είναι κατασκευασμένο από ασφαλή, ανθεκτική πολυουρεθάνη σε οστρακοειδές σχήμα, που είναι εύκολο να ανοιχθεί για την συντήρηση των μπεκ, καταργώντας την άβολη διαδικασία της απομάκρυνσης και επανατοποθέτησης του καλύμματος του μπράτσου, που απαιτείται για τη συντήρηση άλλων συστημάτων ανεστραμμένου L.
 
Turbo μπεκ της WashTec
 
 
Ø Τα μοναδικά turbo μπεκ με άκρες κατασκευασμένες από βολφράμιο και καρβίδιο, διαρκούν 40-50% περισσότερο μεταξύ των ανακατασκευών απ΄ ότι τα turbo μπεκ που συναντάμε σε άλλα συστήματα touch-free, μειώνοντας τα έξοδα και τον χρόνο συντήρησης.
 
Φυσητήρες τροχών και τόξου
 
 
Ø Δύο turbo μπεκ τοποθετημένα σε μεγάλο κορμό που βρίσκονται στη βάση, εξασφαλίζουν έξτρα καθαρισμό στους τροχούς και στα τμήματα των θόλων.
 
 
 
Τεχνολογία για καλύτερο καθαρισμό
και χαμηλότερα έξοδα λειτουργίας
 
Ελισσόμενη βαλβίδα
 
 
Ø Μια ειδικά σχεδιασμένη και παντεταρισμένη από τη WashTec τροποποιημένη βαλβίδα, που αντιλαμβάνεται την εισερχόμενη πίεση και οδηγεί το υγρό είτε στα μπεκ πρόπλυσης, είτε στα turbo μπεκ υψηλής πίεσης, εξαλείφοντας την ανάγκη για διπλή λειτουργία, το οποίο είναι ένα ακριβό ανταλλακτικό στα άλλα συστήματα ανεστραμμένου L.
 
SenseAround™
 
 
Ø Μοναδική παντεταρισμένη τεχνολογία αντίληψης της κλίσης του οχήματος, αναγνωρίζει πότε το μπράτσο έρχεται σε επαφή με καθρέπτη, κοτσαδόρο, ή άλλη προέκταση του οχήματος, στέλνει πίσω το μπράτσο και προσπαθεί ξανά σε μεγαλύτερη απόσταση. Όταν το εμπόδιο έχει ξεπερασθεί, το TurboJetXT συνεχίζει την πορεία του γύρω από το όχημα.
 
Αντλία υψηλής πίεσης
 
 
Ø Η αντλία CAT 2530 μπορεί να τοποθετηθεί στο χώρο του μηχανοστασίου ή να τοποθετηθεί στο χώρο του πλυντηρίου (απαιτείται ανάλογος χώρος) και να είναι προστατευμένη με προαιρετικά πλαστικά καλύμματα ABS.
 
 
Στεγνωτήρες AquaDri®
 
 
Ø Οι στεγνωτήρες της WashTec με 30hpμοτέρ κινητούς και 30hpή 40hpμοτέρ σε σταθερή θέση, παρέχουν τα καλύτερα στο είδος αποτελέσματα στεγνώματος σε χιλιάδες αυτόματα πλυντήρια της WashTec.
 
Μονάδα ελέγχου K100
 
 
Ø Παρέχει ανεξάρτητη ευελιξία για την δημιουργία προγραμμάτων πλυσίματος και έλεγχο της ταχύτητας για την εξασφάλιση του καλύτερου αποτελέσματος καθαρισμού και την αύξηση των επιλογών του πελάτη.
 
Προαιρετικό επιδαπέδιο πλαίσιο
 
 
Ø Το επιτοίχιο πλαίσιο είναι standard, αλλά για χώρους με πλάτος μεγαλύτερο από 17 πόδια, είναι διαθέσιμο ένα επιδαπέδιο πλαίσιο από αλουμίνιο.
 
 
 
Λογότυπα προβολής
 
 
Ø Εμφανείς πινακίδες στο μπροστινό και πίσω μέρος του καλύμματος της γέφυρας, μπορούν να τυπωθούν με τα γραφικά και τα λογότυπα της προτίμησης σας, για να διαφημίσουν την φίρμα σας στους πελάτες σας.
 
Μαλακτικό με τριπλό αφρό
 
 
Ø Οι πελάτες αγαπούν την πολύχρωμη όψη και το άρωμα που παρέχουν τα χημικά τρίχρωμου αφρού, που χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν την διαδικασία του καθαρισμού και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για πακέτα πλυσίματος που τα περιλαμβάνουν.
attachment: